2071523.jpg
Kathun suurin jäätelöannos viimeisen Thaimaa-viikonlopun kunniaksi.

Tähän päättyi vaihto-opiskeluni Thaimaan Phuketissa. Avartava kokemus, mukavia ihmisiä ja varmasti täällä olen oppinut yhtä sun toista uutta niin ympäröivästä maailmasta kuin itsestänikin. Kovin stressaavaa ei koulunkäynti täällä tosiaan ollut ja vaikka koulua olikin paljon, ei sen eteen osannut nähdä samalla tavalla vaivaa kuin Suomessa. Lähinnä otin sen kokemuksena.
Yliopisto lahjoitti meille vielä lopuksi yliopiston pikeepaidat. Me Pasin kanssa otimme mammana ja pappana tietysti pinkin ja sinisen. valitettavasti tämän paidan kohdalla thaimaalainen kokoluokitus ei pitänyt paikkaansa ja XL oli todella XL. Jätin paidan sitten yliopistolle, jos se jollekin kelpaisi. Niinkovasti kun me haaveiltiinkin, että tullaan äitin luo kahville mammapappapaidat päällä!

Tänään jää Phuket ja Thaimaa taakse. Lento Malesiaan ja Kuala Lumpuriin lähtee illasta. Kuala Lumpurissa viihdymme neljän yön verran, siitä suuntaamme kohta Indonesiaa. Tarkemmin kerron sitten matkan varrelta, tosin vaihtelevalla menestyksellä riippuen nettiyhteyksistä ja laiskuudesta. Tästä eteenpäin seuraavat kolme kuukautta elämäni on yhtä lauantaita.

Thaimaan puhelinnumeroni jää nyt käytöstä ja laitan kännykkääni jälleen Suomen sim-kortin. Puheluihin tuskin vastaan, mutta tekstiviesteillä saa kiinni.

Mutta nyt toivotan itselleni oikein hyvää lomaa ja lähden tuskailemaan rinkan kanssa ja kinuamaan puolia vaatteitani pesulasta...

Heissulivei!