Terveiset Singaporesta! Jalleen kaupunkilomaa rantakohteiden valissa. Saavuimme tanne perjantaiaamuna kukonlaulun aikaan, yobussilla, jossa unet jaivat valitettavaksi aivan olemattomiin. Hotellihuone oli varattuna netista, joten eikun taksia alle ja toivomaan parasta. Mutta voi, ollaan poistuttu hymyjen maista ja palvelu on toykeampaa kuin Suomessa. Huone vapautuu vasta puolilta paivin, joten olkaa hyva ja menkaa kaupungille aamupalalle tai jotain. Ei muuten tullut edes mieleen uskaltaa kysya niilta, missahan taalla Chinatownissa saisi muuta aamupalaa kuin nuudeleita. 

Itsenaisyyspaivana  lievitimme koti-ikavaa suunnistamalla Ikeaan, joita taalla on perati kaksi. Lihapullia ja keitettyja perunoita, kiitos Ruotsi! Kaupan puolella villyynnyimme taysin. Mukaan tarttui Annas Pepperkakoja ja glogia joulun viettoa varten ja parit Daimit. Jalkiruuaksi lihapullille rohmusimme karkkien (bilar, tattor, snore och salt fiskar) maistelupurkit tyhjiksi. Myos nakkaria ja kallen matitahnaa oli tarjolla. Oi, mita herkkuja! Voi olla, etta Jenkeissakin pitaa hyodyntaa kans huonekalujattia.

Tanaan matka jatkuu kohti Filippiineja. Lennamme illalla Kuala Lumpuriin, jossa karvistellaan yo kentalla. Aamulla lento Manilaan, josta viela lento Puerto Princessaan. Sinne toiveissa olisi aurinkoa, hiekkarantaa, snorklausta ja rentoutumista. Nyt alkaa vahan kyllastyttaa tama jatkuva paikan vaihto, joten jospa oltaisiin vaikka pari viikkoa nyt ihan vain samassa paikassa. Jenkeissa taas ehtii kurvailla.