Säätila: sateista, asteita jotain 25 tai 30. Viikonloppuna paistoi myös aurinko ja sain vähän auringonpistosta.

Upea viikonloppuloma PhiPhi saarilla vietetty. Johan sitä oltiinkin loman tarpeessa, kun koulua on ollut yhtenä päivänä. Silloin opiskeltiin Thai-kielellä ruumiinosia ja sairaussanastoa. Ei tainnut jäädä vielä mitään päähän..ehkä sitten huomenna kun alkaa ihan oikeat thain opinnot.

PhiPhi saarille suunnistettiin ihan koko vaihtariporukan kanssa. Saari on melkoinen turistirysä ja koska ei ole sesonki aika, olivat rannat aika roskaisessa kunnossa. Nautimme kuitenkin auringosta ja iltapäiväsateista täysin ämpärisiemauksin. Lauantai-iltana kävimme Darjan kanssa reissun ekassa jalkamassagessa. Oioi!
1890910.jpg

Tänään saavuttiin myrskyisen merimatkan saattelemana takaisin Phukettiin koulupukuostoksille ( voi juku!). Tescosta mukaan tarttui pari kiloa nuudeleita ja tonnikalaa ( eli samalla ruualla täälläkin mennään, missä muuallakin) sekä muuta tarpeellista, kuten omenankuorimaveitsi ja haarukka.


1890870.jpg

Nyt asetutaan kodiksi upeaan Spahotelliimme, jossa asustelemme seuraavat vajaa kolme kuukautta. Meillä on Pasin kanssa Deluxe-huone, joka sisältää makkarin, olkkarin, kylppärin ja parvekkeen. Ruuanlaittoa varten on jääkaappi ja vedenkeitin. Alakerrassa on iso uima-allas, jossa toivottavasti onnistuu pitempikin kunto-uimailu. Ja kun koti-ikävä iskee, voi varata saunan ja toivoa, että asteita olisi edes vähän enemmän kuin ulkoilmassa.

1890853.jpg
Höyrytettyä maissia torilta. Naaams! Takana iki-ihana hollantilainen thaikkukielen opettajamme...