Niin se vain reissu päättynyt ja onnellisesti ollaan taas kotona. Kotimatka sujui mukavasti yölennolla, kone oli vajaa ja saatii jakaa neljän paikan rivi ihan keskenämme. Ihan pitkälleenkin pääsi.

Suomessa olo tuntuu taas ihanalle ja erityisesti kotona olo. Alivuokralaisten jäljiltä koti oli unelmakunnossa ja viikonloppu hurahtikin kamojen raahaamiseen kanakopista ja reissutavaroiden purkamiseen. Ja pakko taas ihmetellä, mistä sitä tavaraa on kertynyt. Reissulla tavaramäärä tuplaantui, tietenkin osittain sen takia, että Jenkeissä ei aivan pärjännyt samalla varustukselle kuin Coco Logo -saareella, mutta myös outletmyymälöillä oli osansa arvassa.

Reissusta voi sanoa, että onnistuttiin! Mitää erityistä lempikohdetta on vaikea määritellä kun parasta oli ylipäätään reissussa oleminen ja että sai mennä, minne nokka näytti. Säilyin myös koko reissun täysin terveenä, jopa ilman mahatautia, mutta tietenkin nyt kotiinpalatessa flunssa-aalto iski minuunkin. Paranemaan päin kuitenkin tässä mennään ja uudella tarmolla kohti kevään haasteita.

Kovasti en ole kalenteriin vielä täytetettä kerännyt, kun ei yliopistollakaan oikein kursseja ole minulle tarjolla, mutta katellaan. Ainakin aloitan reippaasti taas juoksemisen uusilla lenkkareilla. Syksyllä edessä häämöttää puolimaratonin maali.